Tuesday, 22 February 2011

Shawl Tutorial


Salaam All,


This time i will show you the alternative way to wrap your medium length shawl, the shawl size is about 130cmx50cm or for other size that too short for 2 round wrap and too long for only 1 round wrap.


I'm using 2 pin + 1 big brooch + 1 small brooch


put the shawl n your head with one side is longer than the other
Take the long side of shawl 
And round it on your head to shoulder
pull it until covering your chest and make triangle shape
Pin it on your shoulder with brooch
turn the short side of shawl into your back
you may pin the short shawl on your shoulder also to keep the shape
Voilaaaa....finish
Very easy isn't? 
The Side Look

9 comments:

the arrazaq's said...

Yaay! This is what im waiting for, sisthaaa...

Thankyouuu :*

mimidailystyle said...

Hi Irma :) Alhamdulillah, mdh2an berguna yah

netta said...

hai mimi
slm kenal:)

mau tny, inner yg dipake di tutorial ini bhnnya apa ya? beli dmn?
bgs dech...
thanks

mimidailystyle said...

Hi Netta, ini aku gapake inner say, mmg bentuk shawlnya spt tumpuk 2 gitu yg luar polos yg dalem ada bola2nya :)

.just the way i am. said...

mau tanya dunk mbag...beli pashmina nya dimana sih??kalo ada lin ol shop nya ya..kalo bisa yg dari indonesia saja..soale kebanyakan kalo pashmina lucu2 gni dari malaysia..thank you.. :D

view my blog
http://ratihestiani.blogspot.com/

mimidailystyle said...

Hi Ratih, cb klik label MiMi Shopping deh disitu aku taro link OS2nya, dari Indonesia semua kok ;)

.just the way i am. said...

wuii..mantab...makasih ya mbag mimi... semoga mb mimi makin creative hijaban nya...ntar aq biar terinspirasi gtu...hehhhe :)

Just erna said...

Ass mimi :D

shawlnya lucuuuuuuuu, aku mau pake tp ga pede cause I have a really chubby cheek! Any solution for that?aku mw pake shawl seperti yg dirimu pakaiiii. itu beli d mana ya?

mimidailystyle said...

Wass Erna,

Shawlnya beli di Sausan Shop di FB, aku cg chubbt cheek kok hehehe tipsnya kalo pake inner jgn terlalu deket sm alis say, kalo gapake inner line kerudungnya pas di ujung alis jd pipi sedikit tirus...selamat mencoba (^^,)