Monday, 7 February 2011

Week End to Bandung


Salaam All,


Last week end i went to Bandung with My Best friends. Our husband watching football (Persema vs Bandung FC) while the wifey going around the  cafe and Factory Outlets.


A short holiday but very excited plus Liverpool won 0 - 1 over Chelsea ;) yes we close each other because we have one common : A die Hard Liverpool Fans Husband hehehehe 


I don't have time to taking picture of the outfits details so here's the snaps :





The Hijab Look (From Left to right) :
Polyester Scarf
Silk Scarf
Viscose Scarf



4 comments:

me aishi said...

berlibur dan bersenang2 memang sangat menyenangkan.. kapan lagi yah aku... hehehe

mimidailystyle said...

kalo ngantor sih sesempatnya ada waktu dan kesempatan lsg jalan mbak :D

Liburan di rmh jg seru lhooo, masak2an dan nonton dvd, leyeh2 seharian *paling sering begini nih*

piacevole hijaab said...

mba...stripes merahnya kereeennn....beli dimana?? hehee..maaf ya, gak jauh jauh dari nanya tokooo :D

mimidailystyle said...

Hi Pia, Stripes merah yg dress apa shawl? kalo dress merah aku beli di tanah abang,shawl-nya di Nably covered (FaceBook).