Tuesday, 26 April 2011

Weekly Grocery

Salaam All,


What most women do on the week end? yeap since i'm a working mom i always do the grocery on week end, and my Daughter always loOove to accompany Mimi, she like to put things into the shopping trolley or help to put the things on the cashier :)


Today she wore the same outfit like my Husband, White shirt and jeans while i wore :


viscose rainbow shawl
long loose cardigan
stripes shirt
round skirt

All picture are copyrights of mimidailystyle.blogspot.com
Not Allowed to copy and paste without written permission

5 comments:

rachma said...

so beautiful =)

ajarin cara madukan warna dong mba..biar bisa bagus kayak mba...hehe

=)

LOVE IT!

mimidailystyle said...

Thank u Rachma (^^,) kalo mau mix match warna sih yg paling gampang spt di foto ini misalnya, basic-nya black (rok item sama black-stripes shirt) trs aku pilih cardigan biru tosca biar kontras aja sama warna hitamnya, lalu shawlnya bisa pake yg senada hitam or senada biru tosca, aku pilih senada biru biar tambah rame heheheh...

zizuzan said...

bagus mba perpaduannya :) mirip rainbow gituuu
btw, lagi coba join di sisterwhoblog tp blum di aprove..sediiih

mimidailystyle said...

haihai zizuzan aku dah lama ga buka sisterwhblog hehehe sgr meluncur ke TKP dan approve yaaa (^^,)

zizuzan said...

makasihhhh :) *hug*